Услуги на Локан ЕООД

Ние предлагаме голяма разновидност от материали, за да изпълним всеки зададен проект. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да изберете този, който най-добре отговаря на нуждите ви.

Дизайн

Нашият екип от професионалисти винаги е готов да се заеме с всеки проект, независимо от трудността му. Посланието произлизащо от стойността на вашия продукт в днешно време е важно. Работим с нашия многопластов опит.

Управление на Продукта

Обработка на вашите променливи или непроменливи данни. Етикетите или стикерите винаги предоставят важна информация – вашата марка (лого или текст), размер, цена, баркод, третиращи инструкции, съдържание на материята и т.н.

Артикули

Ние предлагаме термотрансферен печат, като може да бъде едностранен или двустранен, а готовият продукт – нарязан или на ролка. Третиращи или съставни етикети съдържащи основна информация като състав на материята и инструкции за пране, отпечатани върху различни материали. Нашата фирма предлага отпечатане на стикери с баркодове. Този вид етикети се предлага в различни размери и форми. Използваните материали отговарят на зададените изискванията и ви дават увереност, че няма да ви подведат когато най-много се нуждаете от тях!